onze diensten

Analyse energie factuur

Energie wordt steeds duurder en de factuur dikt verder aan. Wij controleren uw elektriciteits- en gasverbruik, ontcijferen uw factuur, sporen de energievreters op en voegen kleine ingrepen in die het verschil maken!


energie quick scan

Met een eenvoudige vragenlijst kan een energiebalans van uw gebouw worden opgemaakt.


Airco energie audit >12kw

Steeds meer gebouwen hebben airco's en deze verbruiken veel energie. Om dit te beperken moeten airco's voor comfortkoeling met een nominaal koelvermogen van meer dan 12 kW regelmatig energetisch gekeurd worden door een erkende airco-energiedeskundige.


verwarmingsaudit 20<100kW

De eigenaar houdt het verwarmingsauditrapport bij zolang het toestel in gebruik is en geen nieuwe verwarmingsaudit werd uitgevoerd.


verwarmingsaudit >100kW

De procedure voor de uitvoering van dit type audit werkt aan de hand van de software H100, ter beschikking gesteld door de Vlaamse overheid.


Energie audit

De belangrijkste stap is het uitvoeren van de Energie Audit in uw onderneming. Hierin wordt de informatie verzameld omtrent het huidige en het historische energieverbruik van de installatie en worden mogelijke energiebesparende maatregelen geïdentificeerd en verder uitgewerkt.


energie monitoring

Energiemanagement staat hoog op de agenda van gebouweigenaren. Als onderdeel van een energie monitoring analyseren we alle energiestromen binnen uw gebouw. Zo hebt u eenvoudig inzicht in hoe uw energie te managen.


Particulieren

Ook voor jouw woning wil je wel weten hoe je kan besparen? Hiervoor stellen we jullie deze pagina ter beschikking met een bron aan informatie en links naar een aantal handige tools.